fbpx
A blogon/videókban termékmegjelenéssel, leginkább a saját termékeim reklámjával, illetve más cégek termékeivel is találkozhatsz.

Nem túlzás, már  több ezer macaron sült ki az online tanfolyam segítségével! Készítettem erről egy kis beszámolót, ami egyben azt is mutatja, hogy egyre többen sütnek minőségi macaront, már otthon is!

Szeretném kihangsúlyozni, hogy nagyon büszke vagyok a résztvevőkre! 🙂

Tehát akik eddig bizalmat szavaztak a francia macaron tanfolyamra, ilyen arányban hasznosítják a megszerzett tudást:

Egy résztvevő, aki nem rendelkezik cukrász képesítéssel, (hobbicukrász, amatőr) átlagosan 400 macaront süt évente, miután elvégezte a macaron tanfolyamot. Ez egyébként viszonylag könnyen elérhető mennyiség, hiszen egy sütés alkalmával -a macaron méretétől függően,- akár 100 db macaron is kisülhet. Az egyik kedves résztvevő beszámolója szerint, 1000 db macaront sütött a karácsonyi időszak alatt. Ez már egy nagyobb sütés eredménye, hiszen egy kifejezetten macaronra szakosodott cukrászdában sütnek naponta 400-800 darabot ketten.

Akik pedig hivatásos cukrászok, (cukrászdájuk van vagy ott dolgoznak) -és szintén részt vettek az említett online macaron tanfolyamon,- hetente sütnek legalább ennyi mennyiséget. Ez egyébként azért nem több, mert ők jellemzően tortákkal és egyéb sütikkel is foglalkoznak. Emellett még azt hangsúlyozták ki, hogy az esküvői szezonban akár ötszörösére is nőhet a szokásos lesütött mennyiség.

Összegzés:

Nagyon jó látni, hogy aki elhatározta, hogy részt vesz a macaron tanfolyamon, valóban kihasználja az ebben rejlő lehetőségeket!

Legyen az a sütés öröme, amivel a családot lepi meg, vagy akár cukrászdai szinten a vendégek kiszolgálása. Mindenesetre, én azon leszek a jövőben is, hogy népszerűsítsem a macaront, és bebizonyítsam az ellenkezőjét annak, amit legtöbbször olvasni lehet róla.

Ezúton is köszönet a gyönyörű képekért, amit a tanfolyamosok küldtek, és a sütési szokásokért is, amelyeket megosztottak velem! Készítettem ez alapján egy kis kedvcsináló videót, fogadjátok szeretettel! 🙂

Macaron tanfolyam videó itt:

A képen látható macaronok most is a „Mi a tökéletes macaron titka? Macaron & 10 krém recept” c. ebook alapján sültek.

Ha szívesen tanulnál videón macaront sütni, tudj meg többet a Macaron Mester kurzusról!

 

Pin It on Pinterest