Macaron tanfolyam I. – Ebook

Régóta foglalkoztat a macaron sütés gondolata? Esetleg már tanfolyamon is jártál, de otthon mégsem sikerült megsütni? Vagy már ott tartasz, hogy eleged van a sok elrontott, megrepedt, “talp” nélküli macaronokból, amik a kukában végezték?
Megértem, hiszen nem csak a hozzávalók pazarlásáról, de a drága idődről, és a sikerélményedről van szó…
Van egy jó hírem, az ebook segítségével:

-Azt a receptet és technikát tanulhatod meg, amit Franciaországban használnak a cukrászdákban.

-A leírás nagyon részletes, fázisfotók segítenek az elkészítés során!

-Végre hatékonyan, otthon, és nem utolsó sorban pénztárcakímélően tanulhatod meg az igazi macaron elkészítését, amit csak itt, Franciaországban tanítanak!

-Előnye, hogy ki sem kell tenned a lábad konyhádból ahhoz, hogy te is meg tudd végre, hogyan kell tökéletes macaront sütni.

-Ha ez alapján sütsz macaront, nem leszel magadra hagyva, mint a megszokott tanfolyamokon, vagy receptkönyv vásárlásakor! Csatlakozhatsz egy titkos facebook csoporthoz, ahol a tagok már valamelyik tanfolyamomon részt vettek, így ha kérdésed van, segítek bármikor. Nekem nagyon fontos, hogy tényleg megtanulj macaront sütni!

Mit tartalmaz az ebook?

  • A macaron recept részletes, pontos leírása, fázisfotókkal
  • Az eszközök helyes használata
  • A macaronizálás technikája
  • A macaron sütésének módja
  • 10 fantasztikus töltelék recept francia módra (édes)
  • Tagság a Titkos Facebook csoportomhoz
  • Extra tanácsadás: ha megrendelted az ebookot, és valahol elakadnál, vagy kérdésed van, fordulj hozzám bizalommal a Facebookon! (Ha nem Facebookozol, az e-mail elérhetőségek egyikén.) Hiszen nekem a legfontosabb, hogy többé ne legyél a macaron katasztrófáknak kitéve!

Az ebook tartalma alapján tökéletes macaronokat gyárthatsz otthon, amit akár ajándékba is adhatsz bármilyen alkalomra!

Ajándék

Ha megrendeled, tagja lehetsz egy titkos Facebook csoportnak is, ami csak a tanfolyamon résztvevőknek szól, ott is kapsz további íz recepteket, dekorálási ötleteket, segítséget! (Megrendelés után jelentkezz, ha szeretnél a csoporthoz csatlakozni. A kapcsolat menüpontban találod az elérhetőségeket!)

Az ebook ára

Az ebook ára : 14.600-ft.

“Évek óta próbálok macaront sütni. Vagy lapos lett, vagy szétfolyt, vagy elvált a talpa a tetejétől. Valami baja mindig volt.
Jelentem, a Macaron-szigeten megtaláltam, amit kerestem.
Szeretettel ajánlom minden érdeklődőknek. Ha lépésről lépésre betartod, amit Georgina ír, nem fogsz csalódni!”

Kata

“Kedves Georgina! Életem első macaron sütésekor nem kicsit vállaltam. Rögtön a francia barátnőm szülinapjára akartam belőle egy tortát készíteni. Nem volt lehetőségem újra és újra próbálkozni, ezért téged választottalak és NEM bántam meg!
Nagyon hálás vagyok a részletes útmutatásodért, mert mindent pontosan úgy csináltam, ahogy le volt írva!
Millió köszönet mégegyszer, nélküled nem élhettem volna át ezt az érzést!”

Veronika

“….És láss csodát, már az első adag macaron amit a könyvből csináltam sikerült! Alig akartam elhinni. Minden le van írva pontról-pontra a könyvben. Ha követi az ember az utasításokat, akkor minden alkalommal sikerül szép macaronokat készítenie.”

Gábor

Érdekel az online macaron tanfolyam? Kérdésed van? Ne várj vele, nyugodtan tedd fel most!

1 + 10 =

Pin It on Pinterest