Macaron mester kurzus

Mivel a macaron sütés egy eléggé technikás folyamat, nem árt, ha nemcsak olvassuk, hanem látjuk is a folyamatot. A videó segítségével minden apró trükkre fény derül. Alaposan, érthetően, pont úgy, ahogyan Franciaországban tanítják, csak éppen magyarul! Ne legyél többé a félresikerült macaronok áldozata, inkább válj a macaron sütés mesterévé!

Mire számíts a Macaron mester kurzustól?

 • Pontosan azt a tudást kapod meg videón, amelyet itt Franciaországban tanulnak és használnak napi szinten a cukrászdákban.
 • Nagyon részletes bemutatásra, fázisokra bontva. A fázisok segítségével könnyebb lesz befogadni az anyagot, és a macaron sütés pontos menetét.
 • Folyamatos magyarázatokra, hogy amikor macaront sütsz otthon, Te is tudd, hogy mit miért csinálsz. Így a későbbiekben a macaron sütés Neked is rutinfeladattá válik.
 • Eszközök bemutatása.
 • Hozzávalók bemutatása.
 • A kivitelezés, pl., hogy hogyan kell betölteni egy habzsákot, hogyan nyomjuk ki belőle a macaronokat, hogy a végeredmény esztétikus legyen. (Gondolva ezeknél a részeknél az abszolút kezdőkre is, akik még kevésbé rutinosak a sütés terén.)
 • A haladók pedig, -vagyis akik már sokszor próbálkoztak a macaron sütéssel,- most végre megtanulhatják, hogy mi a megfelelő módja az elkészítésnek. Ezzel együtt kitörölhetik a korábbi kellemetlen tapasztalatokat.

Miért válaszd ezt a tanfolyamot?

 • Mert azt a tudást kapod meg, mintha Franciaországba utaztál volna megtanulni a macaron elkészítését. Csak éppen otthonról, kényelmesen, stresszes utazás nélkül, nyugodt otthoni környezetben sajátíthatod el a macaron sütés összes titkát.
 • Nem kell időpontot foglalnod, -mint a szokásos tanfolyamokon,- hanem bármikor részt vehetsz rajta. Szintén nem kell emiatt szabit kivenned, utaznod, jegyet vagy parkolójegyet váltanod.
 • Annyiszor nézed vissza a tanfolyamot ahányszor csak akarod! Nem felejtődik el a tudás akkor sem, ha csak egy-egy alkalomra szeretnél macaront sütni az évek során.
 • Nem kell jegyzetelned, megkapod a macaron pontos receptjét is, hogy bárhol és bármikor használhasd.
 • Kérdezhetsz a facebook csoportban, -ha esetleg elakadnál,- és persze bemutathatod a kész macaronjaidat is! 🙂
 • Kezdőknek és haladóknak, sőt profi cukrászoknak is egyaránt szeretettel ajánlom. Nem számít, hogy mennyire vagy rutinos a konyhában, mert az alapoktól mutatok be mindent, amit a macaron sütésről tudni kell. (A tudás akár cukrászdai üzembe is használható.)

Mire ne számíts?

 • Ez nem egy rövid, 5 perces “dobjuk össze a macaront” youtube-os videó. Tömény 20 percben mutatok meg minden lépést, ami ahhoz kell, hogy minőségi macaront gyárthass Te is otthon!
 • Nem a “simán összekeverős” macaront, hanem a cukorszirupos macaront készítjük el, ami véleményem szerint az igazi macaron élményt nyújtja, külalakban és ízben is egyaránt.
 • Ez nem egy házi videó. Egy profi videós segítségét vettem igénybe, mert szerintem csak megfelelő minőségű videón keresztül lehet korrekt módon elsajátítani a látottakat.
 • Ez nem egy gyorsan összedobott videó. Hónapokig készültünk rá, -egyeztettünk és finomítottunk rajta,- hogy biztosan segítséget nyújtson Neked, és általa sikerélményed legyen!

Ajándék:

 1. A nagy sikerű “Mi a tökéletes macaron titka? Macaron & 10 krém recept” c. recept ebook, amely írásban foglalja össze a látottakat, így nem kell jegyzetelned, ki is nyomtathatod a receptet. Emellett 10 édes töltelék receptet is találsz benne.  (Ára: 14.600 Ft, de a Mester kurzushoz ingyen megkapod.)
 2. Extra: egy macaron töltelék elkészítése is szerepel a videóban.
 3. Tagság: tagja lehetsz egy titkos Facebook csoportnak is, melyhez csak a tanfolyamon résztvevők csatlakozhatnak. Így bármikor tudunk segíteni, ha kérdésed van!

Hogyan néz ki ez a kurzus?

 • Az anyagot egy zárt online felületen éred majd el.
 • A vásárlás után emailben kapod meg a hozzáféréshez szükséges információkat.
 • A tanfolyamot akár telefonon vagy tableten is meg lehet nézni.

Ne várj tovább, ne pazarold az időd és az alapanyagokat! Gyere és vegyél részt ezen a tanfolyamon, és mostantól süss Te is magabiztosan macaront otthon! Szeretettel várlak! 🙂

A tanfolyam ára : 19990,-Ft.

“Évek óta próbálok macaront sütni. Vagy lapos lett, vagy szétfolyt, vagy elvált a talpa a tetejétől. Valami baja mindig volt.
Jelentem, a Macaron-szigeten megtaláltam, amit kerestem.
Szeretettel ajánlom minden érdeklődőknek. Ha lépésről lépésre betartod, amit Georgina ír, nem fogsz csalódni!”

Kata

“Kedves Georgina! Életem első macaron sütésekor nem kicsit vállaltam. Rögtön a francia barátnőm szülinapjára akartam belőle egy tortát készíteni. Nem volt lehetőségem újra és újra próbálkozni, ezért téged választottalak és NEM bántam meg!
Nagyon hálás vagyok a részletes útmutatásodért, mert mindent pontosan úgy csináltam, ahogy le volt írva!
Millió köszönet mégegyszer, nélküled nem élhettem volna át ezt az érzést!”

Veronika

“….És láss csodát, már az első adag macaron amit a könyvből csináltam sikerült! Alig akartam elhinni. Minden le van írva pontról-pontra a könyvben. Ha követi az ember az utasításokat, akkor minden alkalommal sikerül szép macaronokat készítenie.”

Gábor

Érdekel az online macaron tanfolyam? Kérdésed van? Ne várj vele, nyugodtan tedd fel most!

8 + 1 =

Pin It on Pinterest