fbpx

Elegáns ízek, sós macaron receptek (töltelékek) – Ebook

 

Készen állsz valami újra? Elérkezett az idő, hogy megismerkedjünk közelebbről a sós macaronokkal! Nagyon érdekes, amikor egy édes sütiből elővarázsolható a sós ízek élménye is. Szerencsére a macaron pont ilyen! Még nem terjedt úgy el, mint a hagyományos, szóval nagyon nehéz olyan cukrászdát találni, ahol ilyesmit készítenek. Ezért bátorítalak arra, hogy süsd meg otthon! Ehhez ad segítséget az “Elegáns ízek” c. ebook, melyben 10 sós macaron töltelék várja az alkalmat, hogy bizonyítson!

Milyen ízekre számíthatsz? Igyekeztem követni a francia trendeket, de az ízeken úgy finomítottam, hogy a magyar szájíznek is megfelelő legyen. Fontos szempont volt, hogy az alapanyagokat biztosan be lehessen szerezni, ne kelljen a világ végére menni értük!

Milyen alkalomra ajánlom?

Gyakorlatilag szezontól függetlenül, bármikor bevetheted ezeket a macaronokat, de azt hiszem, ez valami különleges. Egy karácsonyi vagy szilveszteri bulit biztosan feldob, egy esküvő fényét pedig csak emelheti!

Macaron sütésre fel!

(Az Ebookot a vásárlás időpontjától kezdve 30 napig és összesen 2 alkalommal töltheted le. Az Ebook névre szól, és szerzői jog védi, nem adható át, nem továbbítható és nem sokszorozható.)

A sós macaron is az alap macarontésztából készül. Ha még nincs meg, szerezd be azt a receptet, amit Franciaországban tanítanak! Ide kattints: Macaron titka c. e-book

 

Mit tartalmaz az ebook?

Ebben az ebookban egy egészen új világgal ismerkedhetsz meg, méghozzá a sós macaronokkal! 10 igazán különleges sós macaron receptet mutatok be, amelyek segítségével valami nagyon újat alkothatsz Te is! Az ízvilág tükrözi a francia trendeket, de igyekeztem a magyar szájíznek megfelelően összeállítani, úgyhogy a csiga és a béka most kimaradt! Ezeket az ínycsiklandozó macaronokat bármilyen alkalomkor bevetheted, legyen az egy karácsonyi ünnepség vagy egy esküvő, a siker garantált!

 

Az ebook ára

Az ebook ára : 4990,-ft.

Érdekel az online macaron tanfolyam? Kérdésed van? Ne várj vele, nyugodtan tedd fel most!

7 + 11 =

Pin It on Pinterest