fbpx

Gyakori Kérdések

Van-e személyes, élő tanfolyam?

- Nincsen, ez egy online macaron tanfolyam Franciaországból, amely már 5 éve bizalmat kapott cukrászdáktól, cukrászoktól, hobbicukrászoktól és háziasszonyoktól.

Hogyan kapom meg az online tanfolyamot, ajéndékba is adhatom?

- A kiválasztott tanfolyam megvásárlása után azonnal, emailben kapod meg a hozzáférést és az összes infót a tanfolyammal kapcsolatosan. Ha valakinek ajéndékba szánod, (akár külföldön élő szerettednek is rendelheted) így tudsz rendelni:

Ha nem gond, hogy azonnal az ajándékozott kapja meg a tanfolyam hozzáférést és a számlát, akkor nyugodtan meg lehet adni az ő nevét és email címét. (A fizetés után azonnal megkapja emailben a részleteket és a hozzáférést.)

Ha meglepetés ajándék, akkor inkább add meg a saját email címed, és arra kapod meg a részleteket és a számlát. Ha ezt a megoldást választod, akkor a "vásárlói megjegyzés" rovatban tüntesd fel az ajándékozott nevét és címét, ahova majd küldhetjük  postán az oklevelet Franciaországból. Ha ez esetleg lemaradt, kérlek jelezd emailben! (Külföldre is postázunk, nincsen plusz költség.)

Ha szeretnél egy kinyomtatható kártyát a tanfolyamhoz, -amit Te tudsz majd kinyomtatni, -kérlek írd be a megjegyzés rovatba, azzal együtt, hogy milyen alkalomra szánod a tanfolyamot, vagy írj emailt a rendelésed után.  Külön emailben fogod megkapni, általában 1 munknapon belül.(hello@macaronakademia.hu)

Hogyan lehet külföldről rendelni?

Külföldről is tudsz rendelést leadni.

Ha külföldről veszek részt egy tanfolyamon, akkor is megkapom postán az oklevelem?

Igen, külföldre is elküldjük az oklevelet postán.

Milyen fizetési lehetőségek vannak?

Bankkártyával lehet vásárolni nálunk. A gyors és biztonságos bankkártyás fizetés a Barion rendszerén keresztül zajlik, regisztálás nem szükséges hozzá.

Bővebben: A Barion Smart Gateway egy teljesen hazai fejlesztésű, bankoktól független bankkártya és e-pénz elfogadására alkalmas fizetőkapu, amely verhetetlen árai mellett számos innovatív funkcióval rendelkezik. Használata még kényelmesebb a csupán egy perces regisztrációt követően. Mivel a bankkártya-számokat egy PCI DSS tanúsítvánnyal ellátott biztonságos rendszer tárolja, elég a regisztrált e-mail cím és jelszó megadása bármilyen eltárolt kártya használatához. A Barion webes felületén riportok, export lehetőség, valamint kiküldött havi számlalevél segítik az üzleti folyamatokat, illetve a hivatalos elszámolást. A tranzakciók valós időben zajlanak, és mobil applikációban is lehet látni a beérkező tételeket. A Barion felhasználók az ingyenes Barion applikáció segítségével egyre több boltban és vendéglátóhelyen mobillal is tudnak fizetni, anélkül, hogy készpénzt vagy bankkártyát kellene magukkal vinniük. A banki biztonságot az MNB felügyelete garantálja (MNB engedély: H-EN-I-1064/2013). A bankkártya visszaélések elleni védelmet rugalmasan és igazságosan kezeljük.

Hol találom a fizetés lehetőséget?

A képernyő jobb oldalán van a regisztrálás nélküli, azonnali bankkártyás fizetés lehetősége:

 

fizetes MSZ

Barion direkt fizetes

Milyen nyelvűek a tanfolyamok?

Mindegyik tanfolyam magyar nyelvű.

Ad valamilyen végzettséget a tanfolyam?

Nem! Ez egy bárki által igénybe vehető hobbi tanfolyam, amivel megtanulhat a résztvevő macaront sütni. Végzettséget a szakiskolák adak. (pl. cukrász iskola)

Visa kártyával is lehet fizetni?

Igen!

Kell-e az ebookokhoz valamilyen olvasó, vagy program?

Nem kell hozzá, az ebookok egyszerűen letölthető anyagok.

Kell-e a macaron sütéshez cukorhőmérő/konyhai hőmérő?

Igen kell, mert a cukorszirup hőmérséklétetét 2X meg kell mérnünk, ez pedig hőmérő hiányában nem lehetséges.

Sütőpapíron is meg lehet sütni a macaront?

Nem ajánljuk. A biztos siker érdekében érdemes beszerezni a macaron szilikon formát.

Mikor érkezik meg az oklevelem?

Általában kb. 3-4 hét alatt megérkezik. Ha mégsem, kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot!

Az oklevél ad cukrász végzettséget, szakmát?

Nem. Az oklevél egy emlék-ajándék Neked. Cukrász végzettséget csak cukrász iskolákban lehet szerezni.

Ahonnan már vásároltak tőlünk:

Kosár

Online macaron tanfolyamok

Hogyan készítsd el az első macaronod, cukrász tudás nélkül?

  • 5 gyakorlati tipp, amivel biztosra mehetsz + 1! Azonnal ki is próbálhatod, iratkozz fel!

Pin It on Pinterest