fbpx

Macaron tanfolyam I. – Ebook

14.600 Ft

Nincs meg a bevált macaron recept? Eleged van a sok elrontott, megrepedt, csúnya macaronból? Akkor az eredeti francia Macaron Recept Ebook a Neked való! Ebben minden titokra fény derül.

Ebook

Régóta foglalkoztat a macaron sütés gondolata? Esetleg már macaron tanfolyamon is jártál, de otthon mégsem sikerült megsütni? Vagy már ott tartasz, hogy eleged van a sok elrontott, megrepedt, "talp" nélküli macaronokból, amik a kukában végezték?

Megértem, hiszen nem csak a hozzávalók pazarlásáról, de a drága idődről, és a sikerélményedről van szó...
Nem kell vagyonokért Franciaországba utaznod a tudásért, mégis megkapod pontosan azt, amit csak egy igazi francia macaron tanfolyamon kaphatnál meg. A "Mi a tökéletes macaron titka? Macaron & 10 krém recept" c. ebook segítségével:

-Azt a receptet és technikát tanulhatod meg, amit én Lyonban, az egyik kedvenc séfemtől, Christophe Tuloup-tól sajátítottam el. Christophe egyébként versenyekre készíti fel a cukrászokat,és a 3 Michelin-csillagos, Restaurant Christian Tetedoie étterem séfje.

-A leírás nagyon részletes, gyakorlatias. Fázisfotók segítenek az elkészítés során!

-Végre hatékonyan, otthon, és nem utolsó sorban pénztárca kímélően tanulhatod meg az igazi macaron elkészítését, amit csak itt, Franciaországban tanítanak!

-Előnye, hogy ki sem kell tenned a lábad konyhádból ahhoz, hogy te is meg tudd végre, hogyan kell tökéletes macaront sütni.

-Ha ez alapján sütsz macaront, nem leszel magadra hagyva, mint a megszokott tanfolyamokon, vagy receptkönyv vásárlásakor! Csatlakozhatsz egy titkos facebook csoporthoz, ahol a tagok már valamelyik tanfolyamomon részt vettek, így ha kérdésed van, segítek bármikor. Nekem nagyon fontos, hogy tényleg megtanulj macaront sütni!

Mit tartalmaz az ebook?

  • A macaron recept részletes, pontos leírása, fázisfotókkal (Cukorszirupos változat.)
  • Az eszközök helyes használata
  • A macaronizálás technikája
  • A macaron sütésének módja
  • 10 macaron krém (töltelék) recept
  • Oklevél a tanfolyamról, amit postán küldünk el.

Az ebook tartalma alapján tökéletes macaronokat gyárthatsz otthon, amit akár ajándékba is adhatsz bármilyen alkalomra!

Letöltés

Az Ebook-ot a vásárlás időpontjától kezdve 30 napig és összesen 2 alkalommal töltheted le. (Szóval le kell tölteni, szólj ha elakadsz!) Az Ebook névre szól, és szerzői jog védi, nem adható át, nem továbbítható és nem sokszorozható.

Érdekelhetnek még…

Pin It on Pinterest