Macaron tanfolyam I. – Ebook

14.600 Ft

Nincs meg a bevált macaron recept? Eleged van a sok elrontott, megrepedt, csúnya macaronból? Akkor az eredeti francia Macaron Recept Ebook a Neked való! Ebben minden titokra fény derül.

Ebook

Régóta foglalkoztat a macaron sütés gondolata? Esetleg már macaron tanfolyamon is jártál, de otthon mégsem sikerült megsütni? Vagy már ott tartasz, hogy eleged van a sok elrontott, megrepedt, "talp" nélküli macaronokból, amik a kukában végezték?

Megértem, hiszen nem csak a hozzávalók pazarlásáról, de a drága idődről, és a sikerélményedről van szó...
Nem kell vagyonokért Franciaországba utaznod a tudásért, mégis megkapod pontosan azt, amit csak egy igazi francia macaron tanfolyamon kaphatnál meg. A "Mi a macaron titka?" c. ebook segítségével:

-Azt a receptet és technikát tanulhatod meg, amit én Lyonban, az egyik kedvenc séfemtől, Christophe Tuloup-tól sajátítottam el. Christophe egyébként versenyekre készíti fel a cukrászokat,és a 3 Michelin-csillagos, Restaurant Christian Tetedoie étterem séfje.

-A leírás nagyon részletes, gyakorlatias. Fázisfotók segítenek az elkészítés során!

-Végre hatékonyan, otthon, és nem utolsó sorban pénztárca kímélően tanulhatod meg az igazi macaron elkészítését, amit csak itt, Franciaországban tanítanak!

-Előnye, hogy ki sem kell tenned a lábad konyhádból ahhoz, hogy te is meg tudd végre, hogyan kell tökéletes macaront sütni.

-Ha ez alapján sütsz macaront, nem leszel magadra hagyva, mint a megszokott tanfolyamokon, vagy receptkönyv vásárlásakor! Csatlakozhatsz egy titkos facebook csoporthoz, ahol a tagok már valamelyik tanfolyamomon részt vettek, így ha kérdésed van, segítek bármikor. Nekem nagyon fontos, hogy tényleg megtanulj macaront sütni!

Mit tartalmaz az ebook?

  • A macaron recept részletes, pontos leírása, fázisfotókkal (Cukorszirupos változat.)
  • Az eszközök helyes használata
  • A macaronizálás technikája
  • A macaron sütésének módja
  • Tagság a Titkos Facebook csoportomhoz
  • Oklevél a tanfolyamról, amit postán küldünk el.
  • Extra tanácsadás: ha megrendelted az ebookot, és valahol elakadnál, vagy kérdésed van, fordulj hozzám bizalommal a Facebookon! (Ha nem Facebookozol, az e-mail elérhetőségek egyikén.) Hiszen nekem a legfontosabb, hogy többé ne legyél a macaron katasztrófáknak kitéve!

Az ebook tartalma alapján tökéletes macaronokat gyárthatsz otthon, amit akár ajándékba is adhatsz bármilyen alkalomra!

Ajándék

Ha megrendeled, tagja lehetsz egy titkos Facebook csoportnak is, ami csak a tanfolyamon résztvevőknek szól, ott is kapsz további íz recepteket, dekorálási ötleteket, segítséget! (Megrendelés után jelentkezz, ha szeretnél a csoporthoz csatlakozni. A kapcsolat menüpontban találod az elérhetőségeket!)

Letöltés

Az Ebook-ot a vásárlás időpontjától kezdve 30 napig és összesen 2 alkalommal töltheted le. Az Ebook névre szól, és szerzői jog védi, nem adható át, nem továbbítható és nem sokszorozható.

Érdekelhetnek még…

Pin It on Pinterest