fbpx

Vevő vélemények

Életem első macaron sütésekor nem kicsit vállaltam. Rögtön a francia barátnőm szülinapjára akartam belőle egy tortát készíteni. Nem volt lehetőségem újra és újra próbálkozni, ezért téged választottalak és NEM bántam meg!
A tortát egy étteremben 50 ember előtt adtam át. Akkora sikere volt, hogy én is elsírtam magam örömömben. A barátnőm pedig nem hitt a szemének!
Nagyon hálás vagyok a részletes útmutatásodért, mert mindent pontosan úgy csináltam, ahogy le volt írva!
Millió köszönet még egyszer, nélküled nem élhettem volna át ezt az érzést!

Sznopek Veronika

Mestercukrász győztes 2021, Csodás Tortavilág

Tavasszal lesz két éve, hogy rátaláltam a Macaron Akadémiára, és nem hagyott nyugodni, hogy ezek a gyönyörű sütik nem sikerültek anno. Addigra a net tele volt ugyan macaron receptekkel, de nem akartam kísérletezni, inkább a biztosra mentem. Ez volt a legjobb döntés, mert egyből sikerültek és nagyon ízlett mindenkinek.

Nyitrai-Szabó Adrienn

cukrász, Il biscotto Sütiműhely

A videó nagyon profi, nagyon ügyes vagy és örülök, hogy ilyen elhivatottan segítesz.

Simon Kata

cukrász, Díszes mézeskalács

Imádom sütni, az online tanfolyam alapján mindig sikerül.
Jelenleg húsvétra “festettem” pár darabot, ami a répatortára került. És a férjem szülinapi tortáját dobtam fel pár darabbal. Nekem ezek most a kedvenceim.

 

Nyárasdy Ivett

Régi vágyam volt, hogy megtanuljak macaront sütni.
Kipróbáltam sokféle receptet, megnéztem több videót, de az eredmény mindig ugyanaz: repedezett tetők, talp nélküli kis habcsókok. A családom hősiesen ette és bizonygatták, hogy jó lesz ez, csak ne adjam fel. Na, nem az a típus vagyok. Azt gondoltam, hogy olyan nincs, hogy nem tudom megcsinálni.
Jött a születésnapom és a barátnőm egy online macaron tanfolyammal ajándékozott meg. Nagyon örültem neki és alig vártam, hogy egy igazi francia receptet tanulhassak meg, ráadásul egyenesen Franciaországból.
Georgina nagyon kedves és segítőkész volt. Élveztem a tanfolyam minden percét és elsőre sikerültek a macaronjaim, úgy, hogy én is elégedett voltam velük. Szépek voltak, nemcsak finomak! Azóta már többször sütöttem és imádom…. most már készíteni is!
Nagyon köszönöm, Georgina!

Schmidt Gabriella

Édes Cake Macaronozó

A könyvet szeretettel ajánlom az érdeklődőknek! Sok mindenre rávilágított, amire eddig nem is gondoltam. A kedvenc részem az árazás rész, nagyon hasznos tanácsok vannak benne. Azt hiszem, el is kezdem alkalmazni!

Farkas Lilla visszajelzése - Sütésből bevétel c. könyv

Nagyon örülök, hogy sok-sok nézelődés után a Ti professzionális francia cukrász tanfolyamotokat választottam! A macaronok fantasztikusan sikerültek már első alkalommal (úgyhogy készítehetem sűrűn), a croissant pedig napi rutinná vált otthon – imádja a csipet-csapat!!! Szóval, köszönöm szépen!!!

Somodi Mónika visszajelzése - Professionnel, francia cukrász kurzus

Részletes, érthető az ebook. Alig vártam, hogy kipróbáljam! Egyszer már sütöttem Croissant-t azelőtt, de közel sem volt ilyen szép! Nagyon ízlett a családnak már alig várják, hogy újra süssek! 🙂 Bátran ajánlom mindenkinek!

Tóth Ágnes visszajelzése - Croissant, a francia reggeli c. ebook

„A macaronból nem tudok annyit sütni, hogy elég legyen. A lányoknak volt karácsonykor egy kis zsúr a suliban, természetesen mind a kettő 1-1 nagy tálcával vitt be… Az iskolában is olyan visszajelzéseket kapok, hogy nem érdemes cukrászdába venni, mert az úgy sem jó. Az egyik anyuka lánya, azt mondta, hogy annak ellenére, hogy az anyukája cukrász még sem tud ilyen finom macaront sütni. Egyszerűen imádom sütni, teljesen a rabja vagyok. Bármikor szívesen megsütöm és mindig ugyanúgy sikerül. Soha egy repedés sincsen.”

Éva visszajelzése a "Mi a tökéletes macaron titka?" c. ebookról

Évek óta próbálok macaront sütni. Vagy lapos lett, vagy szétfolyt, vagy elvált a talpa a tetejétől. Valami baja mindig volt. Most az önképzéses bakancslistámon eljutottam oda, hogy megtanuljam a macaron készítést. Mivel a legtöbb macaron készítő workshop Budapesten van, többnyire hét közben, mindenképpen olyan megoldást kerestem, ahová nem kell órákat utaznom, és nem kell pár óra miatt szabadságot kivennem.
Jelentem, megtaláltam, amit kerestem. Az e-book nagyon informatív.
Szeretettel ajánlom minden érdeklődőknek. Ha lépésről lépésre betartod, amit Georgina ír, nem fogsz csalódni!

Duzsik Téglás Kata

Egyik kedves barátnőmet leptem meg szülinapja alkalmából Georgina online macaron tanfolyamával. Azóta rendszeresen finomabbnál finomabb a cukrászokat simán leköröző zseniális macaronokat süt az imádott barátnőm, amit Georgina tudásának köszönhetünk. Jó szívvel ajánlom mindenkinek aki szeretné tökéletesíteni a tudását és vannak édességfüggők a családjában. 🙂

Lakos Kinga

Még talán általános iskolás lehettem, amikor először hallottam a macaronról. Tetszett, hogy sokszínűek és különlegesek. Először akkor próbáltam elkészíteni, amikor cukrász tanuló voltam. Az oktatómtól kaptam egy receptet, de nem sikerült. Így elkezdtem más recepteket is kipróbálni, amiket az interneten találtam, de egyik sem írt le mindent jól. Majd egy nap recepteket kerestem, és rátaláltam a Macaron-szigetre! Láttam, hogy van online tanfolyam és recept könyv is. Hát mondtam magamnak,- egyszer élünk,- megveszem a könyvet, aztán majdcsak jó lesz! Ha meg nem, akkor max. egy kis pénzt veszítek, nem a világ vége. És láss csodát, már az első adag macaron amit a könyvből csináltam sikerült! Alig akartam elhinni. Minden le van írva pontról-pontra a könyvben. Ha követi az ember az utasításokat, akkor minden alkalommal sikerül szép macaronokat készítenie.

Nyercse Gábor

cukrász

Meleg szívvel ajánlom azoknak, akik még nem tudnak macaront készíteni! (Amúgy megjegyzem, hogy a kapott e-book annyira jól van megfogalmazva és előadva, hogy semmit pluszban nem kellet jegyzetelnem.)

Weizer Katalin

Várom szeretettel a Te véleményed is, a tanfolyam elvégzése után! 🙂

A Te neved

Kosár

Online macaron tanfolyamok

Hogyan készítsd el az első macaronod, cukrász tudás nélkül?

  • 5 gyakorlati tipp, amivel biztosra mehetsz + 1! Azonnal ki is próbálhatod, iratkozz fel!

Macaron Akademia tanulo macaronok

Pin It on Pinterest