Vevő vélemények

 Ami kell a macaronhoz a Macaron-szigettől vásároltam meg. Nagyon örültem, hogy egy helyen megtaláltam mindent. Gyors volt a kiszállítás, a termékekkel nagyon elégedett vagyok!

Horváth Zsófia

közgazdász

Kedves Georgina!

Életem első macaron sütésekor nem kicsit vállaltam. Rögtön a francia barátnőm szülinapjára akartam belőle egy tortát készíteni. Nem volt lehetőségem újra és újra próbálkozni, ezért téged választottalak és NEM bántam meg!
A tortát egy étteremben 50 ember előtt adtam át. Akkora sikere volt, hogy én is elsírtam magam örömömben. A barátnőm pedig nem hitt a szemének!
Nagyon hálás vagyok a részletes útmutatásodért, mert mindent pontosan úgy csináltam, ahogy le volt írva!
Millió köszönet még egyszer, nélküled nem élhettem volna át ezt az érzést!

Sznopek Veronika

Többször rendeltem már a Macaron-szigettől! Imádom a macaron festékeit, sehol nem lehet ilyet kapni Magyarországon, és gyönyörű igazi macaron színek lesznek, nem halványul a sütés után. (Nekem sokszor “kisült” a festék színe azelőtt…) Úgyhogy mindig nagy örömmel rendelek, ráadásul francia termékek, így én is igazi francia macaront sütök! 🙂 Ajánlom!

Mészáros Anikó

fodrász

Pár napja vásároltam meg a Francia ízek macaron receptek ebookot, mert eddig nem sikerült tökéletes macaron krémet készítenem. Az ebook segítségével végre sikerült!!! Olyan ízeket találtam benne, amire eddig sose gondoltam hogy létezik. Szóval mindenkinek nyugodt szívvel ajánlom!! 

Leopold Adrienn

Még talán általános iskolás lehettem, amikor először hallottam a macaronról. Tetszett, hogy sokszínűek és különlegesek. Először akkor próbáltam elkészíteni, amikor cukrász tanuló voltam. Az oktatómtól kaptam egy receptet, de nem sikerült. Így elkezdtem más recepteket is kipróbálni, amiket az interneten találtam, de egyik sem írt le mindent jól. Majd egy nap recepteket kerestem, és rátaláltam a Macaron-szigetre! Láttam, hogy van online tanfolyam és recept könyv is. Hát mondtam magamnak,- egyszer élünk,- megveszem a könyvet, aztán majdcsak jó lesz! Ha meg nem, akkor max. egy kis pénzt veszítek, nem a világ vége.És láss csodát, már az első adag macaron amit a könyvből csináltam sikerült! Alig akartam elhinni. Minden le van írva pontról-pontra a könyvben. Ha követi az ember az utasításokat, akkor minden alkalommal sikerül szép macaronokat készítenie.

Nyercse Gábor

cukrász

Évek óta próbálok macaront sütni. Vagy lapos lett, vagy szétfolyt, vagy elvált a talpa a tetejétől. Valami baja mindig volt. Most az önképzéses bakancslistámon eljutottam oda, hogy megtanuljam a macaron készítést. Mivel a legtöbb macaron készítő workshop Budapesten van, többnyire hét közben, mindenképpen olyan megoldást kerestem, ahová nem kell órákat utaznom, és nem kell pár óra miatt szabadságot kivennem.
Jelentem, megtaláltam, amit kerestem. Az e-book nagyon informatív, Georgina segítőkész, a webshopból rendelt termékek is nagyon rövid időn belül megérkeztek. 
Szeretettel ajánlom minden érdeklődőknek. Ha lépésről lépésre betartod, amit Georgina ír, nem fogsz csalódni!

Duzsik Teglas Kata

Tisztelt macaron kedvelők! A mai napon szerencsém volt egy elő tanfolyamon részt vennem. Az idő kellemesen telt, érthető volt minden részlete a süti készítésnek. Meleg szívvel ajánlom azoknak, akik még nem tudnak macaront készíteni! (Amúgy megjegyzem, hogy a kapott e-book annyira jól van megfogalmazva és előadva, hogy semmit pluszban nem kellet jegyzetelnem.)

Weizer Katalin

rendezvényszervező

Egyik kedves barátnőmet leptem meg szülinapja alkalmából Georgina online macaron tanfolyamával. A skype-os sütés az elvárásainkat is túl teljesítette, nagyon szuper volt, hogy minden egyes részletet, kulisszatitkot megosztott Georgina és nem utolsó sorban remek hangulatban. Azóta rendszeresen finomabbnál finomabb a cukrászokat simán leköröző zseniális macaronokat süt az imádott barátnőm, amit Georgina tudásának köszönhetünk. Jó szívvel ajánlom mindenkinek aki szeretné tökéletesíteni a tudását és vannak édességfüggők a családjában. 🙂

Lakos Kinga

Múlthéten megjött a macaronszigetnél rendelt termékek.A színezők fantasztikusak nagyon kis mennyiségnél is szép intenzív árnyalatok.A szilikonlap nagy segítség , és a habzsák meg a cukorhőmérő is szuperül teljesített.És minden egy helyen végre nem kell keresgélni.

Tóthné Jusztina

Régi vágyam volt, hogy megtanuljak macaront sütni.
Kipróbáltam sokféle receptet, megnéztem több videót, de az eredmény mindig ugyanaz: repedezett tetők, talp nélküli kis habcsókok. A családom hősiesen ette és bizonygatták, hogy jó lesz ez, csak ne adjam fel. Na, nem az a típus vagyok. Azt gondoltam, hogy olyan nincs, hogy nem tudom megcsinálni.
Jött a születésnapom és a barátnőm egy online macaron tanfolyammal ajándékozott meg. Nagyon örültem neki és alig vártam, hogy egy igazi francia receptet tanulhassak meg, ráadásul egyenesen Franciaországból.
Georgina nagyon kedves és segítőkész volt. Előkészítettem az alapanyagokat úgy, ahogy azt kérte és elkezdtük. Először ő bemutatta, hogy mit hogyan kell csinálni aztán rajtam volt a sor.
Élveztem a tanfolyam minden percét és elsőre sikerültek a macaronjaim, úgy, hogy én is elégedett voltam velük. Szépek voltak, nemcsak finomak! Azóta már többször sütöttem és imádom….most már készíteni is!
Nagyon köszönöm, Georgina!

Schmidt Gabriella

Online macaron tanfolyamok

Hogyan készítsd el az első macaronod, cukrász tudás nélkül?

  • 5 gyakorlati tipp, amivel biztosra mehetsz + 1! Azonnal ki is próbálhatod, iratkozz fel!

A hírlevél feliratkozás a hasznos tartalmak mellett eDM-et is tartalmaz. A hírlevél feliratkozás egyben eDM levél feliratkozás is.

Pin It on Pinterest