After Eight macaron
After Eight, ez biztosan egy megosztó íz, én régen nem szerettem ezt a csokit, ma már egy csomót meg tudok enni belőle egyszerre!
Csoki-mentol krém:
- 100 g étcsoki
- 100 g tejszín
- 3 pár csepp mentás aroma
A krémet így készítettem:
Felforraltam a tejszínt, felolvasztottam benne a csokit. Amikor lehűlt, hozzáadtam pár csepp menta aromát.
Jól elkeverve, és a habzsák segítségével megtöltöttem a macaronokat a krémmel. Ajándékba szántam ezeket a macaronokat, és a fekete macarontartó dobozba csomagoltam őket, ez látszik a képen is.
Színezőként a zöld színezőt használtam, de lehet sötétebb a macaron színe, ha egy picit több port teszel bele a tésztába.
A képen látható macaronok most is a „Mi a tökéletes macaron titka? Macaron & 10 krém recept” c. ebook alapján sültek.
Ha szívesen tanulnál videón macaront sütni, tudj meg többet a Macaron Mester kurzusról!