fbpx

Elegáns ízek, sós macaron receptek (töltelékek) – Ebook

4.990 Ft

Ebben az ebookban egy egészen új világgal ismerkedhetsz meg, méghozzá a sós macaronokkal! 10 igazán különleges sós macaron receptet mutatok be, amelyek segítségével valami nagyon újat alkothatsz Te is! Az ízvilág tükrözi a francia trendeket, de igyekeztem a magyar szájíznek megfelelően összeállítani, úgyhogy a csiga és a béka most kimaradt! 🙂 Ezeket az ínycsiklandozó macaronokat bármilyen alkalomkor bevetheted, legyen az egy karácsonyi ünnepség vagy egy esküvő, a siker garantált!

Készen állsz valami újra? Elérkezett az idő, hogy megismerkedjünk közelebbről a sós macaronokkal! Nagyon érdekes, amikor egy édes sütiből elővarázsolható a sós ízek élménye is. Szerencsére a macaron pont ilyen! Még nem terjedt úgy el, mint a hagyományos, szóval nagyon nehéz olyan cukrászdát találni, ahol ilyesmit készítenek. Ezért bátorítalak arra, hogy süsd meg otthon! 🙂 Ehhez ad segítséget az "Elegáns ízek" c. ebook, melyben 10 sós macaron töltelék várja az alkalmat, hogy bizonyítson!

Milyen ízekre számíthatsz? Igyekeztem követni a francia trendeket, de az ízeken úgy finomítottam, hogy a magyar szájíznek is megfelelő legyen. Fontos szempont volt, hogy az alapanyagokat biztosan be lehessen szerezni, ne kelljen a világ végére menni értük!

Milyen alkalomra ajánlom?

Gyakorlatilag szezontól függetlenül, bármikor bevetheted ezeket a macaronokat, de azt hiszem, ez valami különleges. Egy karácsonyi vagy szilveszteri bulit biztosan feldob, egy esküvő fényét pedig csak emelheti!

Macaron sütésre fel!

(Az Ebookot a vásárlás időpontjától kezdve 30 napig és összesen 2 alkalommal töltheted le. Az Ebook névre szól, és szerzői jog védi, nem adható át, nem továbbítható és nem sokszorozható.)

A sós macaron is az alap macarontésztából készül. Ha még nincs meg, szerezd be azt a receptet, amit Franciaországban tanítanak! Ide kattints:Mi a tökéletes macaron titka? Macaron & 10 krém recept ebook

Pin It on Pinterest