fbpx

Croissant tanfolyam, ebook

13.990 Ft

Az eredeti francia tudás házhoz jön! Tanuld meg Te is croissant megfelelő elkészítését otthonról, anélkül, hogy Franciaországba utaznál! Olvasd el a részleteket!

 

Cikkszám: 5310 Kategória: Címkék: ,

Te is szívesen kezdenéd a napot egy kis hamisítatlan francia croissant-nal? Nem kell Párizsban ébrednek ehhez, könnyedén elkészítheted Te magad is, a saját konyhádban!

Sok recept kering a neten, de valahogy mindegyikben hiányzik az a bizonyos plusz, amitől a croissant pont olyan finom vajas, mint a legmenőbb francia pékségekben. Most elhozom a tudást Magyarországra, így bárki villanthat egy szép reggel a saját croissant-jával!
Nem kell vagyonokért Franciaországba utaznod a tudásért, mégis megkapod pontosan azt, amit csak egy igazi francia croissant tanfolyamon kaphatnál meg. A "Croissant, a francia reggeli" c. ebook segítségével:

-Azt a receptet és technikát tanulhatod meg, amit én Lyonban, a francia gasztronómia fővárosában sajátítottam el. Ha már ismersz, akkor tudod, hogy én ott fejlesztem magam a tradicionális francia cukrászat terén.

-A leírás nagyon részletes, gyakorlatias. Fázisfotók segítenek az elkészítés során!

-Végre hatékonyan, otthon, és nem utolsó sorban pénztárca kímélően tanulhatod meg az igazi croissant elkészítését, amit csak itt, Franciaországban tanítanak!

-Legnagyobb előnye, hogy ki sem kell tenned a lábad konyhádból ahhoz, hogy te is meg tudd végre, hogyan kell tökéletes, ínycsiklandozó croissant-t sütni.

-Ha ez alapján sütsz croissant-t, nem leszel magadra hagyva, mint a megszokott tanfolyamokon, vagy receptkönyv vásárlásakor! Csatlakozhatsz egy titkos Facebook csoporthoz, ahol a tagok már valamelyik tanfolyamomon részt vettek, így ha kérdésed van, segítek bármikor. Nekem nagyon fontos, hogy tényleg megtanulj croissant sütni!

Mit tartalmaz a Croissant ebook?

  • A croissant recept részletes, pontos leírása, fázisfotókkal
  • Az eszközök helyes használata
  • A croissant készítés technikája
  • A croissant sütésének módja
  • Oklevél a tanfolyamról, amit postán küldünk el.

Az ebook tartalma alapján tökéletes croissant-t gyárthatsz otthon, de akár cukrászüzemben is készítheted!

Letöltés

Az Ebook-ot a vásárlás időpontjától kezdve 30 napig és összesen 2 alkalommal töltheted le. (Szóval le kell tölteni. Ha elakadnál szólj!) Az Ebook névre szól, és szerzői jog védi, nem adható át, nem továbbítható és nem sokszorozható.

Részletes, érthető az ebook. Alig vártam, hogy kipróbáljam! Egyszer már sütöttem azelőtt, de közel sem volt ilyen szép! Nagyon ízlett a családnak már alig várják, hogy újra süssek! Bátran ajánlom mindenkinek! Köszönöm!

Tóth Ágnes

eladó

Pin It on Pinterest