fbpx

Sütésből bevétel c. E-könyv – Alap csomag

4.350 Ft

Ha szenvedélyesen szereted a sütést, és egyszerűen nem tudsz nem sütni… Biztosan Te is gondoltál már arra, hogy milyen jó lenne a hobbidból élni! Ha nem tudod merre indulj, és (még) nincsenek milliók mögötted, hogy nyiss egy cukrászdát vagy műhelyt, akkor ez a könyv a segítségedre lesz!

Miben segít a könyv?

Útmutatást kapsz ahhoz, hogy hogyan indulj el, milyen lehetőségek vannak manapság, hogyan fejlődhet a sütis vállalkozásod. Mindez valós és saját tapasztalat alapján.

Konkrétabban:

• Példák, melyek téged is előre visznek
• Stratégia kialakítás
• Vásárló szerzés
• Recept az első millióhoz
• Árazás úgy, hogy neked is megérje
• Amire egy vállalkozónak számítania kell
• Jogos kérdések, érthető válaszok

Kinek szól a könyv?

  • A lelkes sütögetőknek:

Ha Te vagy az ügyeletes torta/desszert készítő a családban és a baráti körben, de szeretnél végre pénzt is keresni a hobbidból.

  • Aki szeretne esélyt adni magának:

Ha már egy ideje motoszkál a fejedben, hogy jó lenne érvényesülni abból, amit igazán szeretsz.

  • Aki a meglévő vállalkozását fejlesztené:

Ha már elkezdtél komolyabban foglalkozni a sütéssel, de még nem szárnyal úgy az üzlet, ahogy azt elképzelted

  • Akinek kéne egy kis megerősítés

Ha úgy érzed megtaláltad az utad, de hiányzik az a bizonyos plusz, hogy meg tedd az első fontos lépéseket.

Mit tartalmaz az alap csomag?

  • Sütésből bevétel c. könyv ebook változat (PDF)
  • Azonnal letölthető

A szerző:

“Többször kaptam a vásárlóimtól üzenetet, hogy segítsek a cukrászati irányzatú vállalkozásuk kapcsán, adjak tippeket, osszam meg a tapasztalatomat. Az elején nem értettem, hogy miért pont tőlem kérnek tanácsot, miért nem fordulnak egy vérbeli marketingeshez, vagy üzleti tanácsadóhoz.

Aztán még több ilyen jellegű üzenetet kaptam… Egy idő után rájöttem, hogy amikor én kezdtem, én is a valós, főleg cukrászattal egybevágó tapasztalatokat szerettem volna hallani, és abból tanulni. Engem sem a mesterkélt, állítólag “bevált” módszerek érdekeltek, hanem azok, amelyek a valóságban megtörténtek, teljesen átlagos emberekkel, és igazi eredményeket hozott.

Ezután úgy döntöttem, hogy megírom a tapasztalatomat egy könyvben. A könyvben megvizsgáljuk, hogy akár otthonról, hogyan lehet elindítani egy vállalkozást, ami a süteményekről, pékárukról és az ezekhez hasonló finomságokról szól. Ha Te kifejezetten egy fizikai bolt megnyitásában gondolkodsz, akkor is hasznos lesz számodra, hiszen ma már az online és offline vállalkozások nagyon szorosan kapcsolódnak egymáshoz. Ma már számos lehetőség van arra, hogy egy hobbi sütésből főállás legyen.”

Touron Georgina

 

“Sokan szeretnek sütni és sokan szeretnének vállalkozni is, azonban ritka, hogy ez a két tudás együtt járjon. Pedig a világnak szüksége van finom süteményekre, azoknak pedig, akik sütnek, szükségük van arra, hogy megéljenek belőle. Georgina könyve hiánypótló mindenki számára, aki szeretne megélni a sütésből. Közérthetően, olvasmányosan és alaposan mondja el mindazt, amire csak szükség lehet az induláshoz.”
Vida Ágnes

pszichológus, online marketing szakértő, gazdagmami.hu

Nagyon jó volt olvasni, először csak bele akartam nézni, gondoltam, majd reggel folytatom, de aztán egy szuszra elolvastam. Jó a stílus, leköti a figyelmet, gördülékeny, tetszik, hogy teli van személyes tapasztalattal, történettel. Nagyon hasznos, mert bár elsőre specifikusnak néz ki, nem az, annyira jól átültethető bármilyen vállalkozásra! Minden benne van, amit az elindulásnál tudni érdemes, tele gyakorlati útmutatóval, hasznos tanáccsal, személyes történettel.
Sali Réka

A "Négy évszak vidéken" c. könyv írója

Pin It on Pinterest