Könyvelés és adózás cukrászoknak, tortásoknak, kellékeseknek

A tartalmom vázlatosan:

Ez a sorozat azoknak szól, akik szeretnének komolyabban foglalkozni sütéssel, torta műhelyt, pékséget nyitnának, vagy online vállalkozásba fognának ebben a témában.

Beszélgetés Fülöp Olga könyvelővel:

  • Mi kell mindenképpen ahhoz, hogy nyissunk egy cukrászdát/torta műhelyt/pékséget?
  • Mik az első lépések, milyen “papírok” kellenek?
  • Otthon hogyan lehet hivatalosan sütni eladásra? Lehet-e egyáltalán?
  • Milyen formában érdemes vállalkozást indítani, és milyen adózási módot válasszunk?
  • Van-e olyan pályázat vagy támogatás, ami országosan elérhető, és induló vállalkozóknak szól?
  • A fázis melyik szakaszában érdemes (vagy már kötelező) a könyvelőt megkeresni, megbízni? Miben tud egyáltalán egy könyvelő segíteni az előzőek közül?

Ha szeretnél a sütős hobbiddal komolyabban foglalkozni, netán már cukrász is vagy, ezt a könyvet szeretettel ajánlom: Sütésből bevétel

Midi Macaron sütő csomag

Tudd meg, hogy mi a macaron titka!

5+1 gyakorlati tipp, amivel biztosra mehetsz!

Azonnal ki is próbálhatod, iratkozz fel!

Az Adatkezelési tájékoztató elfogadása

Sikeresen feliratkoztál!

Pin It on Pinterest